Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
MYRSKY-projektin tavoitteena on luoda ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeasti ja helposti haltuun otettavia palveluita yrityksille vihreän...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Yhteiskunta digitalisoituu vauhdilla, ja monet niin julkiset kuin yksityisetkin palvelut ovat siirtyneet verkkoon ja sovellusalustoille...
Hankkeen tarkoituksena on ollut lisätä yritysten muutoskyvykkyyttä eli kykyä vastata muutoksiin ottamalla henkilöstön hyvinvointi huomioon. Hankkeen...
Digitaalinen HR-osaaminen on potentiaalinen kilpailuetu yrityksille. Tutkimuksissa sen puute on kuitenkin havaittu yhdeksi kehityksen esteeksi...
Tavoitteet Hankkeen tavoitteena oli tukea ravitsemisalan pk-yritysten muutoskyvykkyyttä kestävän kehityksen merkityksen kasvaessa yhteiskunnassa ja...
Laajennetulla todellisuudella(XR) tarkoitetaan kaikkia reaalisiin ja virtuaalisiin yhdistettyihin ympäristöihin liittyviä muotoja, kuten lisättyä...
Tuettu osuuskunta -hankkeen tarkoituksena oli luoda julkisen sektorin työtoiminnan yhteydessä toimiva uudenlainen Tuetun osuuskunnan malli. Tuetun...
FUDIX-projekti uudisti digimarkkinoinnin opetusta ja tuoden jatkossa opiskelijoille entistä paremmat työelämätaidot alan työtehtäviin. Digitaalinen...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 4
- Seuraava sivu