Tiedolla johtaminen ilmastoviisaan, luonnon monimuotoisuuden ja metsätuhoriskit huomioivan metsänhoidon edistämisen työkaluna -hankkeen tavoitteena on...
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Maatilojen ja puutarhojen kyberturvallisuus on tullut entistä tärkeämmäksi osaksi tuotannollista toimintaa digitalisaation ja uusien teknologisten...
Datapellon uudisraivaajat – viljakaupan uudistamien yhteisöllisellä datalla hanke testaa käytännössä, miten maatilan tiedonsiirto toteutuu niin tilan...
Hankkeen tavoitteena on parantaa siipikarja- ja sikatilojen valkuaisomavaraisuutta, huoltovarmuutta ja kriisinkestävyyttä kehittämällä...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Suometsiin liittyvän tiedon lisääminen ja osaamisen parantaminen -projektin (Täsmäsuo1) tavoiteena oli edistää kestävää, hyväksyttävää ja...
Hankkeen taustalla on kasvava osaajapula, joka vaikuttaa jo nyt negatiivisesti Pohjoisen Keski-Suomen talouskasvuun ja kehitykseen. Hankkeen...
Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke (KEVE) 1.4.2022 - 31.1.2024 Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke on päättynyt. Hanke jatkoi...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 4
- Seuraava sivu