KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun hanke 'Korkeakoulutusta sinulle (KoSi) – Avoin korkeakoulutus tutuksi Keski-Suomessa' pyrkii...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää) -hankkeen tarkoituksena on luoda Keski- Suomeen e-urheiluyhteisön valmennuksen ja toiminnan...
Tavoittenamme on tukea ja mahdollistaa ikääntyneiden kotona asumista mahdollisimman pitkään. Projektin tarkoituksena on kehittää teknologiaa...
Projektin tehtävänä oli vakiinnuttaa ennakointityö prosessimaiseksi toiminnaksi. Sen myötä mahdollistui tarkoituksenmukaisen tulevaisuustiedon...