KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Vertaistuen mahdollistaminen on nykyään tavanomainen ja merkitykselliseksi koettu keino monissa kuntoutuspalveluissa. Vertaistuki ei kuitenkaan...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Kelan ammatillinen Taito-kuntoutus edistää asiakkaiden ammatillista etenemistä monitoimijaisena verkostotyönä toteutettujen yksilökäyntien...
Projektissa tutkittiin NUOTTI-valmennukseen hakemiseen liittyvää arviointihaastattelua vuorovaikutuksen näkökulmasta. NUOTTI-valmennus on Kelan...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Tarve parantaa kuntoutuksen saatavuutta on johtanut etsimään uusia palvelujen järjestämistapoja. Digitalisaation mahdollistama teknologiakehitys...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
AKO- kehittämis- ja tutkimushankkeessa kehitetään, pilotoidaan, mallinnetaan, arvioidaan ja raportoidaan työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevien...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu