KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Revanssi – TKI-osaamisverkostoa vahvistamassa -hankkeessa koottiin TKI-osaamisverkosto ja kehitettiin toimintamalli, jonka yhteistoiminnan...
Teknologioiden nopea kehittyminen tarjoaa myös kuntoutuksen toimialalle uusia palveluiden kehittämismahdollisuuksia. Esimerkiksi tekoälyä...
Biotalouskampuksen Älymaatila -hankkeessa kehitetään ainutlaatuista maatilatalouden älytekniikan keskittymää Saarijärven Tarvaalaan. Älymaatilan...
coADDVA - ADDing VAlue by Computing in Manufacturing -hankkeessa kehitetään valmistavaan tuotantoon ja kunnossapitoon liittyvää kyvykkyyttä nopeaan...
Jamkin roolin myötä hankkeen kohderyhmille tarjotaan rajapinta Jamkin laitteistoihin ja osaamisen hyödyntämiseen oman TKI-toimintansa tehostamiseksi...
Hankkeen tavoitteena on parantaa biokaasualan kustannus- ja resurssitehokuutta sekä alueellista tuotantoa. Hankkeessa pilotoidaan teknologioita...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 7
- Seuraava sivu