KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Soivat maisemat: Osallistava äänimaiseman keruun, luovan luontokuvan ja -musiikin kehittämisprojekti
Soivat maisemat -projektin tarkoitus on pilotoida osallistavia menetelmiä, joissa luonto, luonnossa liikkuminen, luontokuvaus, luonnonäänet ja...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Tulevaisuudessa jo rakennettujen kaukolämpöverkkojen operointiin, niiden tuotantomuotoihin ja energiatehokkuuteen liittyy voimakkaita...
Ylä-Michigan on merkittävin suomalaistaustaisten siirtolaisten keskittymä Pohjois-Amerikassa. Paikoittain väestöstä jopa 40 % omaa suomalaiset juuret...
Hankkeen tavoitteena on ympäristö- ja luontokasvatuksen ja uusimman tutkimustiedon soveltaminen toiminnallisten ulkoilmatyöpajojen avulla...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Korkeakoulutusta seutukaupunkeihin Keski-Suomessa -hankkeen tavoitteena on lisätä korkeakoulutuksen saavutettavuutta alueille ja rakentaa Keski...
Matkailun saavutettavuutta vastuullisesti - hankkeessa selvitetään Keski-Suomen matkailustrategian mukaisesti saavutettavuuden nykytilaa...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu