KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Yhteiskehittämisen palvelumalli vauhdittaa lupaavien ideoiden testaamista ja kaupallistamista BioPaavon innovaatiopolut -hankkeen tavoitteena on...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Climate & Circular Economy Factory (CCEF) - hanke synnyttää yritysten ja ammattikorkeakoulujen valtakunnallisen osaamiskeskuksen sekä toimintamallin...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Hankkeessa luotiin kaivovesikilpailukonsepti ja toteutettiin Maakunnan paras kaivovesi -kilpailu Keski-Suomessa.