KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Twinning is a European Union instrument for institutional cooperation between Public Administrations of EU Member States and of beneficiary or partner...
Poliisiammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa suomalaiset ja virolaiset asiantuntijat kymmenestä eri julkishallinnon instituutiosta kehittävät...
Twinning-hankkeessa kehitettiin Egyptin koulutusjärjestelmän arvioinnista vastaavan viraston NAQAAE:n osaamista ja teknisiä valmiuksia. Teemoina...