Hakusi tuotti 5 tulosta
Tyhjennä
Projekti
Rahoitusohjelma
Ruokavirasto
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Aloitus
Päättyy
Projekti
Rahoitusohjelma
Ruokavirasto
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Aloitus
Päättyy
Projekti
Rahoitusohjelma
Ruokavirasto
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Aloitus
Päättyy
Projekti
Rahoitusohjelma
Ruokavirasto
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Aloitus
Päättyy
Projekti
Rahoitusohjelma
Tavoite 1
Aloitus
Päättyy