Hankkeen tavoitteena on edistää ilmasto-, luonto-, ja vesistöystävällisiä menetelmiä turvetuotannosta poistuvien soiden ennallistamisessa ja...
Hanke vastaa tarpeeseen löytää kestäviä ratkaisuja turvetuotantoalueiden ja epäonnistuneiden vanhojen suo-ojitusalueiden tilaan ja jälkikäyttöön...
KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Tarvaalan Älykylä -hankkeen tarkoituksena on kehittää ja pilotoida tutkimusmestari-konsepti Tarvaalan Biotalouskampukselle kotimaisten ja...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Tiesitkö, että Osuuspankin toteuttaman suuryritystutkimuksessa (2024) selvisi, että vastanneista suuryrityksistä jopa 56 % on joutunut vaihtamaan...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...