KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Academia-ohjaajaliikkuvuudessa on kysymys eurooppalaisesta verkostosta, joka on järjestänyt ohjausalan Leonardo da Vinci – liikkuvuusvierailuja jo...
Preventing early school leaving is a major issue on local, regional, national and European level. The goal of the EU Strategy 2020 is to reduce the...
Academia-liikkuvuusvierailujen tarkoituksena on tarjota ohjausalan asiantuntijoille mahdollisuus päivittää omaa ammatillista osaamistaan ja lisätä...
VET providers all over Europe experience the same problem: students leave education or training without completing it. Most of these early school...
Projektin hallinnoijana toimii Turun yliopiston merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus. Me toimimme projektissa partnerina ja olemme vastuussa...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu