Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Hankkeen tarkoituksena on selvittää, voisiko vapaaehtoismatkailu matkailumuotona tuoda elinvoimaa maaseudun kyliin ja yrityksiin Keski-Suomessa...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Hankkeessa kehitetään elintarvike-, ja matkailutoimialan yritysten vientivalmiuksia Saksan markkinoille. Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan...
Kohti laatua -yhteistyöhankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoisen Keski-Suomen pienten yritysten kilpailukykyä lisäämällä laatutietoisuutta ja...
Ruokaketjuilla uutta kasvua elintarvikealan mikroyrityksiin! Päämääränä on edistää keskisuomalaisen lähiruuan käyttöä ja parantaa...
Tarkoituksena on, että suomalaisiin erityispiirteisiin pohjautuvia, houkuttelevia, ja laadukkaita aktiviteettituotteita on myynnissä sekä koti- että...
Tavoitteena on hyvinvointimatkailun verkostomainen yhteistyö innovaatioiden ja tuotteistamisen edistämiseksi. Ensisijaisena kohderyhmänä ja...
Pro Ruokakulttuuri on elinkeinon kehittämishanke, jonka painopisteenä on ruokakulttuurin edistäminen. Tavoitteena on löytää yhteistyössä ruokaketjun...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu