Projekti
Pro Ruokakulttuuri
Rahoitusohjelma
Pro Ruokakulttuuri on elinkeinon kehittämishanke, jonka painopisteenä on ruokakulttuurin edistäminen. Tavoitteena on löytää yhteistyössä ruokaketjun eri toimijoiden kanssa suomalaisen ruokakulttuurin keskisuomalaiset ulottuvuudet. Toimenpiteillä halutaan muun muassa parantaa keskisuomalaisten tuotteiden tunnettavuutta ja nostaa Keski-Suomen imagoa ruokamaakuntana. Samalla edistetään keskisuomalaisen ruokaketjun yhteistoimintaa ja yrittäjyyttä eri asiakaskohderyhmien tarpeiden tyydyttämiseksi.
Teemme tiivistä yhteistyötä muiden maaseudun yritystoimintaa edistävien toimijoiden kanssa. Työn toteuttamisesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoiminta ja palvelut -yksikkö päärahoittajana Keski-Suomen ELY-keskuksen maaseutuosasto.
Tutustu projektin kotisivuihin!
Lisätietoja
Minna Välipirtti, projektiassistentti, 050 576 9307 ja
Leena Pölkki, projektipäällikkö, 050 401 1894,
[email protected], Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Projektin tulokset
Hankkeen loppuraportti luettavissa Ruokacentrian sivuilla:
http://ruokacentria.com/wp-content/uploads/2014/02/JAMK_Pro_ruokakulttuuri_120214_web.pdf
Hankkeessa tuotettu Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014 -2020:
http://ruokacentria.com/wp-content/uploads/2013/10/Strategiapaperi.pdf
ja esite: http://ruokacentria.com/wp-content/uploads/2013/10/Esite_strategiapaperi_web.pdf
Hankkeessa tuotettu Aitoja makuja Keski-Suomesta imagovideo ja digipaperi:
http://ruokacentria.com/index.php/ruoka
Muut materiaalit (selvitykset, opinnäytetyöt, seminaarit, opintomatkat ym.):
http://ruokacentria.com/index.php/pro-ruokakulttuuri/tutkimus-ja-kehittaminen/