Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Tausta Laukaassa on paljon muisnaishistoriallisesti kiinnostavia kohteita, kuten Hartikan keskiaikainen muinaismuistoalue ja punamultahaudat, Hartikan...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Highway 2 Code (H2C) -hankkeessa toteutetaan projektimuotoista ja työelämälähtöistä ohjelmistoalan osaajien kouluttamista vastaamaan tämän hetken...
Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa, yritysten kanssa yhteistyössä, valittujen opiskelijoiden ohjelmistokehitysosaamisen rakentaminen ja sitä...
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikkö on osatoteuttajana OKM:n kärkirahoituksen saaneessa 13 Restonomikoulutusta tarjoavan...
Digiliike - hankkeen tavoitteena on kehittää YAMK-tasoisia erikoistumiskoulutuksia, jotka tukevat laajasti yritysten ja julkishallinnon tarvetta...
Tässä hankkeessa Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), Savonia-ammattikorkeakoulu (Savonia) ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) sitoutuvat...
YAMK-koulutus vahvaksi TKI-vaikuttajaksi on Suomen ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen verkostohanke. Kehittämisen tavoitteena on uudistaa YAMK...