Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke (KEVE) 1.4.2022 - 31.1.2024 Keski-Suomen ruokaverkosto -yhteistyöhanke on päättynyt. Hanke jatkoi...
Metsäinen menu yritysryhmähanke 1.4.2021 – 31.3.2022 Yritysryhmähankkeen tausta Metsäinen menu -yritysryhmähankkeen päätavoitteena on luoda...
Monet suomalaiset maatalousyritykset kamppailevat kannattavuushaasteiden keskellä. Green Care – eli luontolähtöinen toiminta ja maatilaympäristön...
Keski-Suomen ohjelma- ja matkailupalveluita tarjoaville yrittäjille suunnatussa yritysryhmähankkeessa kehitetään yhdessä matalan kynnyksen kalastus-...
Hyvinvointimatkailua yhteistyöllä -yritysryhmän kehittämishankkeen tavoitteena on edistää hankkeeseen osallistuvien yritysten liiketoimintaa ja...
Hyvää ravitsemusta tukevilla palveluilla toimintakykyä ja elämänlaatua ikäihmisten kotona asumiseen. Suomi ikääntyy kovaa vauhtia ja niin seniorien...
Digityökaluilla tulosta! Uuraisten yrittäjien yritysryhmähankkeen tavoitteena on lisätä yritysryhmään osallistuvien yritysten digiosaamista ja...
Saarijärven-Viitasaaren seutu on tunnettu upeasta järviluonnostaan. Esiselvityshankkeen päätavoitteina on seutukunnallisen reittiverkoston...
Hankkeen tarkoituksena oli tuoda näkyväksi uusia eri kohderyhmille suunnattuja ansaintamalleja matkailukalastuksessa sekä auttaa palveluntuottajia ja...
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeen tarkoituksena on kehittää ja edistää Keski-Suomen ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena. Hanke tekee...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 3
- Seuraava sivu