Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Matkailun saavutettavuutta vastuullisesti - hankkeessa selvitetään Keski-Suomen matkailustrategian mukaisesti saavutettavuuden nykytilaa...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Keski-Suomen alueopaskoulutus on maakunnallinen koulutushanke, joka toteutetaan yhteistyössä JAMKin, Jyväskylän yliopiston, Gradian ja Jyväskylän...
Elinympäristöjen heikentymiseen ja luonnon monimuotoisuuden häviämiseen kytkeytyvät haitalliset vaikutukset ulottuvat myös yritystoimintaan Suomessa -...