Hankkeen tarkoituksena on selvittää, voisiko vapaaehtoismatkailu matkailumuotona tuoda elinvoimaa maaseudun kyliin ja yrityksiin Keski-Suomessa...
Hankkeessa kehitetään elintarvike-, ja matkailutoimialan yritysten vientivalmiuksia Saksan markkinoille. Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan...
Kohti laatua -yhteistyöhankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoisen Keski-Suomen pienten yritysten kilpailukykyä lisäämällä laatutietoisuutta ja...
Ikäihmisten ruokapalvelut muuttuvassa toimintaympäristössä -hankkeen päätavoitteena on tuottaa kattava kuva ikääntyneiden ruokapalveluiden nykytilasta...
Kolmevuotisen Opettajan yrittäjyysmittariston jalkauttaminen -hankkeen tavoitteet ovat: - Opettajan yrittäjyysmittariston levittäminen nykyistä...
Ruokaketjuilla uutta kasvua elintarvikealan mikroyrityksiin! Päämääränä on edistää keskisuomalaisen lähiruuan käyttöä ja parantaa...
Tarkoituksena on, että suomalaisiin erityispiirteisiin pohjautuvia, houkuttelevia, ja laadukkaita aktiviteettituotteita on myynnissä sekä koti- että...
Tavoitteena on hyvinvointimatkailun verkostomainen yhteistyö innovaatioiden ja tuotteistamisen edistämiseksi. Ensisijaisena kohderyhmänä ja...
Pro Ruokakulttuuri on elinkeinon kehittämishanke, jonka painopisteenä on ruokakulttuurin edistäminen. Tavoitteena on löytää yhteistyössä ruokaketjun...