Aiheeseen liittyvää

Kestävä ja vastuullinen palveluliiketoiminta sai Saran valitsemaan Jamkin
"Palveluliiketoiminta on kiinnostanut aina, mutta kyllä se kestävyys ja vastuullisuus olivat syy, miksi päädyin tänne puolelle. Etsin pitkään ohjelmaa, missä niitä ja kestävää gastronomiaa voisi opiskella ja Jamk tarjosi siihen parhaan vaihtoehdon."

Alumnin ääni - webinaarivieraana Tiina Lakkaneva: Asynkroninen työskentely mahdollistaa kaikkien osallistumisen
Alumnin ääni -webinaarissa keskusteltiin asynkronisesta eli eriaikaisesta työskentelystä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Mitä etuja siitä meille on? Mitä haasteita? Katso webinaari tai kuuntele se podcastina!

Restonomi Jari eteni urallaan ruokatehtaan tuotanto- ja kehitysjohtajaksi
"Restonomin tutkinto antaa laaja-alaista liiketoiminnallista osaamista ja auttaa tulevaisuuden haasteiden ratkomisessa."