Aiheeseen liittyvää

Opiskelijaryhmät ryhtyvät ratkomaan kompleksisia johtamistapatutkimuksia – ensimmäisiä tuloksia ensi talvena
Tammikuussa 2021 alkanut ProCESS hanke etenee suunnitellusti. Syksyn aikana opiskelijaryhmät saavat omat yrityshaasteensa, joiden parissa he pääsevät työskentelemään. Mediatalo Keskisuomalainen on yksi ProCESS-hankkeen yhteistyöyrityksistä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston maksuttomalta tekoälyn verkkokurssilta työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen
Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja yliopisto tarjoavat kaikille avoimen tekoälyn verkkokurssin. Kurssi on suunnattu erityisesti teollisuuden yrityksille, mutta se soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille.

Jamk mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti on liittynyt mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin: Nordic Testbed Network, EIT Food ja Ventures Thrive.