uutinen 31.10.2022

Hakijan päivä @Jamk kutsuu toisen asteen opiskelijat Jamkin pääkampukselle

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää toisen asteen opiskelijoille sekä opinto-ohjaajille suunnatun Hakijan päivä @Jamk -tapahtuman 11.11.2022. Tapahtuma järjestetään koronavuosien jälkeen ensimmäistä kertaa livetapahtumana.

Kaksi hymyilevää opiskelijaa

Jamkin hakijan päivässä eri koulutusalat tulevat tutuiksi Jamkin opiskelijoiden, opettajien ja Jamkista valmistuneiden alumnien näkökulmasta. Lisäksi hakijapalvelut ovat vastaamassa yhteishakuun liittyviin kysymyksiin.

Koronan vuoksi kaksi edellistä kertaa virtuaalisena järjestetty Hakijan päivä on tänä vuonna livetapahtuma Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35). 

”Toki tapahtumaa pääsee seuraamaan tänäkin vuonna etänä. Pääohjelma striimataan nettiin, ja sitä voi seurata Jamkin tapahtumasivujen kautta. Paikan päällä ohjelma on monipuolisempaa, sillä olemme levittäytyneet käytännössä koko kampukselle”, kertoo tapahtuman tuottaja Katja Pihkasalo Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Tapahtumassa pääseekin paikan päällä tutustumaan mm. Jamkin laboratorioihin, e-urheilun tiloihin, eksoskeletoneihin, hyönteiskasvattamiseen sekä virtuaalitodellisuuden ja 3D-tulostamisen viimeisimpiin kehitysaskeliin.  

Opinto-ohjaajiakaan ei ole tapahtumassa unohdettu: heille on varattu oma Opo-lounge, jossa on tarjolla tuttuun tapaan hakuinfoa, tietoa Jamkista sekä keskustelua ja verkostoitumista.

Tapahtuma pääkampuksella on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen, mutta tapahtuman verkkolähetystä voi seurata kuka tahansa, joka on kiinnostunut Jamkin opintotarjonnasta. Tarkempi ohjelma ja linkki verkkolähetykseen päivitetään tapahtumasivuille osoitteeseen www.jamk.fi/hakijanpaiva.

Hakijan päivä @JAMK

Aika: pe 11.11.2022 klo 9–14

Paikka: Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Verkossa: www.jamk.fi/hakijanpaiva

Lisätietoja

Katja Pihkasalo

Tuottaja, Producer
Viestintäpalvelut, Communication Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358505972411