Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Liideri on Tekesin ohjelma, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa ja hakemaan kansainvälistä kasvua kehittämällä...
DIGA tutkii digitaalista asiakaskokemusta eli asiakaskokemuksen muodostumista ja kehittämistä verkkoympäristössä. Projektin tutkijoina ovat Jyväskylän...
Organisaatio 2.0 on tutkimushanke, jossa tutkitaan kuinka uudenlaisten työtapojen kautta ja yhteistä ymmärrystä lisäämällä voidaan kasvattaa työn...
Kaverijohtaminen osuuskunnissa osaprojekti (osa Tekesrahoitteista LIMINARI-tutkimushanketta) tähtää työelämäinnovaatioita koskevan tiedon ja osaamisen...