Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
The TEAMS project addresses acceleration of innovation in the maritime sector by fostering design thinking and entrepreneurship with 60 students in...
Hankkeen tavoitteena on laatia esiselvitys laajamittaisemman järvikalastuksen edellytyksistä ja kehittämistarpeista, sekä tunnistaa keskeiset...
SEE Platform - Sharing experience Europe - on yhdentoista partnerin verkosto, joka jakaa parhaita käytäntöjä kasvattaakseen muotoilun roolia...
Tavoitteena on lisätä Keski-Suomen maaseutumatkailun kilpailukykyä tehostamalla sisäistä ja ulkoista viestintää sekä tiedonkulkua. Keskeiset tulokset...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu