Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
The Aim of the Project ON-IT ' Online internship in Europe' focuses on the development of reference guidelines, procedures, tools, and resources to...
Oivallista ruokaa 1.12.2020-31.12.2022 Oivallista ruokaa -hankkeen päätavoitteena oli saada ravitsemuksellinen laatu ja elintarvikehävikin seuranta...
Engagement Readiness Monitor Project (ERM) Higher Education Institutions (HEIs) can enhance their contribution to their cities, regions, and nations...
Multidisciplinary Skills for Artists' Entrepreneurship / MUSAE About MUSAE Over the last years, the importance of the so-called cultural and creative...
The target of project is to increase the quality and relevance of economics and social education by developing and introducing an innovative model and...