Tapahtuma

22.4.

Yritysvierailu: Jyväs-Hamppu

Tilavierailu Jyväs-Hamppu
Ajankohta
22.04.2025 12:00 - 15:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
07.04.2025 10:00 - 14.04.2025 23:59
Tapahtuman kieli

Suomi

Kiinnostaisiko hampun viljely osana viljelykiertoa? Haaveiletko omien tuotteiden jatkojalostamisesta elintarvikkeeksi? Mietityttääkö, miten markkinoille pääsee omilla tuotteilla? Näitä kysymyksiä pohditaan Kestävä keskisuomalainen maatila -hankkeen huhtikuun yritysvierailulla. Tervetuloa tutustumaan Jyväs-Hampun toimintaan!

Luvassa on mielenkiintoinen yritysvierailulle, jossa kuulemme viljelijäkokemusta hampun viljelystä, yrittäjätarinaa oman tuotteen jatkojalostamisesta ja vinkkejä markkinoille pääsemisestä.
Jos olet kiinnostunut hampun viljelystä ja/tai oman tuotteen kehittämisestä pellolta pöytään, tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Tilaisuuden ohjelma: 

  • Tilaisuuden avaus & kahvitarjoilu 
  • Hampun viljely ja jatkojalostaminen / Mikko Ilmoniemi, Jyväs-Hamppu 
  • Tuotekehityksellä pellolta pöytään – yrittäjät ”kädet savessa” / Leena Pölkki, Jamk 
  • Tutustuminen Jyväs-Hampun tuotantotiloihin 
  • Tilaisuuden yhteenveto ja KekeMa-hankkeen ajankohtaiset asiat 

Tilaisuus järjestetään Jyväs-Hampun tuotantotilojen yhteydessä Laukaassa. Kahvitarjoilu.
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, ja se toteutetaan yhteistyössä Tuotekehityksellä meille ja maailmalle (TUMA) -hankkeen kanssa.

KeKeMa-hanke toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimana
yhteistyössä ProAgria Keski-Suomen kanssa.
Hankkeen rahoituksesta vastaa Keski-Suomen ELY-keskus ja
Euroopan maaseuturahasto 2023-2027. 

Lisätietoa

Heli Turpeinen

Harjoittelija, Trainee
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358505704225