Tapahtuma
4.12.
Työpaja 5. Pakastekuivaus – opit tuotekehitystyöhön
Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -hankkeen 5. työpajassa aiheena on pakastekuivaus ja sen opit tuotekehitystyöhön. Työpaja on keskiviikkona 4. joulukuuta Jamkin pääkampuksella Rajakadulla. Asiantuntijana kokenut elintarvikealan tuotekehityksen ammattilainen, Heli Pirinen, Idea Nature Oy:lta.
Aloitamme klo 12.00 Jamkin Business Loungessa. Tervetuloa!
Työpaja sisältyy Tuotekehityspolkuun. Yksittäiseen työpajaan osallistuville hinta 150 euroa. Lue lisää Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -hankkeesta kokonaisuutena.
Ajankohta
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
Tapahtuman tyyppi
Tapahtuman kieli
suomi
Hinta
150 (sisältyy Tuotekehityspolkuun)
Osoite
Jamk
Business Lounge R35D149
40200 Jyväskylä
Suomi
Lisätietoja
Leena Pölkki
Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894