Tapahtuma

4.12.

Työpaja 5. Pakastekuivaus – opit tuotekehitystyöhön

Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -hankkeen 5. työpajassa aiheena on pakastekuivaus ja sen opit tuotekehitystyöhön. Työpaja on keskiviikkona 4. joulukuuta Jamkin pääkampuksella Rajakadulla. Asiantuntijana kokenut elintarvikealan tuotekehityksen ammattilainen, Heli Pirinen, Idea Nature Oy:lta.

Aloitamme klo 12.00 Jamkin Business Loungessa. Tervetuloa!

Työpaja sisältyy Tuotekehityspolkuun. Yksittäiseen työpajaan osallistuville hinta 150 euroa. Lue lisää Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -hankkeesta kokonaisuutena.

Haarukat_Isot
Ajankohta
04.12.2024 12:00 - 15:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
18.11.2024 10:00 - 03.12.2024 17:00
Tapahtuman tyyppi
Työpaja
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

150 (sisältyy Tuotekehityspolkuun)

Osoite

Jamk
Business Lounge R35D149
40200 Jyväskylä
Suomi

Lisätietoja

Leena Pölkki

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894