Tapahtuma
5.5. - 8.5.
Opintomatka Italiaan ja TUTTOFOOD-messuille 5.-8.5.2025
Ajankohta
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
Tapahtuman tyyppi
Tapahtuman kieli
suomi (englanti/italia)
Hinta
Varausmaksu 350 euroa - kokonaishinta tarkentuu osallistujamäärän mukaan
Maanantai 5.5.
klo 04:30 kokoontuminen Tikkakosken lentoasemalla
klo 05:55 Finnairin lento AY0290 lähtee Helsinkiin
klo 06:40 lento saapuu Helsinkiin
klo 08:00 Finnairin lento AY1751 lähtee Milanoon
klo 10:05 Saapuminen Milano Malpensan lentokentälle lennolla AY1751.
- Majoittuminen (tai matkatavarat hotellille)
- Lounas (omakustanteinen)
- Perehdytys: Italia kohdemarkkinana ja italialainen elintarviketeollisuus, Jenni Mäkipää/Finnica Consulting
- Leipomoalan yritysvierailu. Gelato-yritysvierailu.
- Tutustuminen (opastettu) Milanon premium elintarviketarjontaan
- Vapaata tutustumista itsenäisesti Milanoon
- Yhteinen illallinen (omakustanteinen) halukkaille
Tiistai 6.5.
- Aamiainen hotellissa
- TUTTO FOOD -messut. Mukana asiantuntijana Jenni Mäkipää, jolla on vahva asiantuntemus Italian elintarvikesektorista ja ko. messuista. Etukäteen sovitut ostajatapaamiset. Mahdolliset ostajatapaamiset identifioidaan yrityskohtaisesti (selvitetään tapaamismahdollisuus messuilla). Omakustanteinen lounas messuilla.
- Yhteinen illallinen (omakustanteinen) halukkaille
Keskiviikko 7.5.
- Reggio-Emilian maakunnan benchmarking vierailu (yhteinen bussikuljetus)
- Yrityskonsortiovierailu (mm. Consorzio di Parmigiano Reggiano, Reggio Emilia)
- Pastayritysvierailu
- Liha-alan yritysvierailu: Parman kinkku
- Tutustuminen agriturismo-viinitilaan Oltre Po Pavesen viinialueella
- Yhteinen illallinen (omakustanteinen) halukkaille
Torstai 8.5.
- Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus ennen puolta päivää. Matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellin matkatavarahuoneeseen.
- Eataly slowfood -kauppakeskus: vapaata tutustumista
- Halukkaat voivat käydä vielä Tutto Food -messuilla.
- Paluu Suomeen
klo 16:00 kuljetus hotellista ilman opasta lentoasemalle
klo 19:05 lähtee Finnairin lento AY1756 Milanosta Helsinkiin
klo 23:05 saapuminen Helsinkiin
klo 23:40 Finnairin lento AY0289 lähtee Jyväskylään
klo 00:30 (pe 9.5.) saapuminen Jyväskylään
Matkavarauksen ehdot
Matkavarauksen ehdot:
- Vastuullinen matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka.
- Sitovat varaukset tehtävä ma 20.1.2025 mennessä maksamalla varausmaksu 350 euroa. Jos matka ei järjestäjän puolesta toteudu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautamme varausmaksun 350 euroa. Varausmaksua ei palauteta 27.1.2025 jälkeen (matkanjärjestäjän ehdot).
- Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista heti varauksen tehtyänne, niin mahdollisesti 27.1.2025 jälkeen tulevissa matkustajasta johtuvissa matkan peruutustilanteissa on mahdollista saada omasta matkavakuutuksesta varausmaksun palautus, vakuutusehtojen mukaisesti.
- Loppumaksu erääntyy 35 pv ennen matkaa (30.3.2025). Loppumaksusta vähennetään varausmaksun osuus.
- Paikkoja on matkalle rajoitetusti ja etusijalla ovat keskisuomalaiset maaseutuyrittäjät, mukaan otetaan myös yrittäjiä muista maakunnista. Tuettu hintaiseen matkaan ovat oikeutettuja maaseutualueella toimivat yrittäjät, muille matka omakustanteinen.
- Alustavat hinnat eri osallistujamäärillä (tuetut osallistujat) - hinta tarkentuu, kun tiedämme osallistujien määrän: 8 hlöä, hinta 1315 €; 10 hlöä, hinta 1050 €; 15–18 hlöä, hinta 600–700 €. Omakustanteisesti osallistuvien hinta on välillä 1475-2300 euroa, riippuen samoin osallistujamäärästä.
HUOM! Täytä ilmoittaumislomake jokaisesta lähtijästä erikseen. Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun ennakkomaksu on maksettu. - Hinta sisältää:
- Majoitukset ja kaikki kuljetukset Jyväskylä – Milano – Jyväskylä sekä paikan päällä Italiassa yhteiskuljetukset kuten ohjelmassa mainitaan.
- Oppaan/konsultin palvelut ohjelman mukaisesti.
- Majoitukset kahden hengen huoneissa (1 hh mahdollinen lisämaksusta).
- Aamupalat hotellilla.
- Lisämaksusta:
- Yhden hengen huone.
- Ateriat matkan aikana (ateriat eivät ole hankerahoituksella tukikelpoisia), maksetaan paikan päällä.
Lisätiedot matkasta
Sari Minkkinen
Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358469200304
Leena Pölkki
Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894
Elisa Närhi
Asiantuntija, Specialist
Matkailu ja palvelut, Tourism and Service Business
Liiketoiminta, School of Business
+358504735860