Avoimen opintojakso
Syventävä viinikurssi
Sisältö
Viininviljely, -valmistus ja etikettimerkinnät.
Erilaiset viinityylit: valko-, puna- ja roseeviinit, kuohuviinit, makeat ja väkevöidyt viinit.
Aistinvaraisen arvioinnin harjoittelu.
Juomien yhdistäminen ruoan kanssa.
Tavoitteet
Kurssin jälkeen hallitset juomien systemaattisen aistinvaraisen arviointitekniikan ammattimaisella tasolla. Sinulla on rypäleisiin, viininvalmistukseen ja viinityyleihin liittyvissä asioissa ammattilaisen tietämys. Pystyt toimimaan viiniin liittyvissä ravintolan työtehtävissä ja ymmärrät niiden merkityksen alan liiketoimien vastuullisena edistäjinä.
Toteutustavat
Luennot (WSET Level 3 Award in Wines ® kurssiohjelman mukaisesti)
Systemaattinen maistelu (WSET Level 3 Systematic Approach to Tasting Wine® SAT)
Ryhmäkeskustelut ja vertaisoppiminen
WSET Level 3 oppivideot ja harjoitustehtävät
Opintopistetentti
Valinnainen WSET Level 3 Award in Wines sertifikaattitentti
Lisätietoja
Lisätietoja: [email protected]
Katso opintojakson aikataulu opintojakson koodilla MMPD3300-3005 osoitteesta https://lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta. Opintojakson aikataulut julkaistaan 7.11.2024 mennessä.
Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikanhakija, avoimen opinnot ovat sinulle maksuttomia. Sinun tulee kuitenkin ilmoittautuessasi maksaa opintomaksu ja toimittaa todistus maksuttomuuden edellytykseksi välittömästi turvasähköpostilla. Palautamme tämän jälkeen maksamasi opintomaksun. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus