Avoimen opintojakso
Suomalaisten ravitsemus
Sisältö
Suomalaisten ravitsemus
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä
Erityisruokavaliot
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot
Tavoitteet
Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys ravitsemuksesta. Tarkoituksena on synnyttää mielenkiintoa ravitsemuksen opiskelua kohtaan.
Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä osaat viestiä ravitsemuksesta asiakaslähtöisesti. Tunnistat suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät sekä haasteet. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää ja mediaa. Tunnistat peruselintarvikkeiden ravintoainesisällöt ja niiden vaikutuksen ruokavalioon. Osaat perusravintoainelaskennan ja osaat soveltaa laskentaa ravitsemussuosituksiin.
Osaamiset:
Kestävä ruokajärjestelmäosaaminen
Palveluliiketoimintaosaaminen
Oppimaan oppiminen
Toteutustavat
Videot
Verkkokeskustelu
Itsenäinen työskentely
Lisätietoja
Lisätietoja: [email protected]
Katso opintojakson aikataulu opintojakson koodilla MM00BY26-3005 osoitteesta https://lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta. Opintojakson aikataulut julkaistaan 7.11.2024 mennessä.
Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikanhakija, avoimen opinnot ovat sinulle maksuttomia. Sinun tulee kuitenkin ilmoittautuessasi maksaa opintomaksu ja toimittaa todistus maksuttomuuden edellytykseksi välittömästi turvasähköpostilla. Palautamme tämän jälkeen maksamasi opintomaksun. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus