AgriVenture Finland 2023
AgriVenture days 7.-8.6.2023
Tervetuloa vauhdittamaan kestävien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönottoa ruokaketjussa ja alkutuotannossa!
Tule mukaan Agritech & Kestävä ruokaketju -teemojen ympärille rakentuvaan uutuustapahtumaan 7.-8.6.2023 Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Jamk) Biotalouskampukselle Keski-Suomeen!
Tervetuloa kansainväliseen AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtumaan!
Kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up - yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat kohtaavat kesäkuussa (7.-8.6.2023) kansainvälisessä Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days-tapahtumassa Biotalouskampuksella Keski-Suomessa. Tapahtuman ytimenä on tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, sekä löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita.
Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!
AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa.
Koska kyseessä on kansainvälinen tapahtuma, puhujien ja esitysten kielenä on englanti, mutta muuten tapahtumassa voi hyvin käyttää myös suomen kieltä.
Ohjelmassa mm.
- inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta
- kovatasoinen pitchauskilpailu startupeille
- käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä
- tehokasta verkostoitumista alan kuumimpien yritysten, sijoittaijen ja kansainvälisten kollegojen kesken
Biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet teknologioiden demonstroimiseen ja testaamiseen todellisissa olosuhteissa.
Tämä on alan avaintoimijoille ja sellaisiksi haluaville. Päivämäärät muistiin!
Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki, joita kestävä ruokaketju innostaa: startupit, PK- ja kasvuyritykset, veturiyritykset, rahoittajat, sijoittajat, bisnesenkelit, kehittäjät, yliopistot, tutkimuslaitokset sekä koulutusorganisaatiot mukaan vauhdittamaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruoantuotannossa. Ratkaistaan haaste yhdessä!
Lisätietoa
Projektipäällikkö & ohjelma: Gilbert Ludwig
Kumppanityöryhmä: Annimari Lehtomäki
Käytännön järjestelyt: Hanna Lampinen-Vilkkilä
Viestintä ja markkinointi: Annemari Sinikorpi